Officieel MAX distributeur

Over Co Fastening

Uw specialist in MAX Tackers, vlechtmachines en compressoren.

Co-Fastening is sinds 1 september 2019 de officiële MAX distributeur in de Benelux. Door een nauwe samenwerking met MAX Europa en MAX Japan zijn wij in staat om op de wensen van de professionele bouw in te spelen. Wij leveren Tackers, Vlechtmachines, Compressoren en Verbruiksartikelen aan de professionele bouw. Ondanks dat wij een jonge onderneming zijn heeft het personeel jarenlange ervaring in het leveren en repareren van de MAX producten!

Vlechtmachines worden door MAX al sinds de jaren ’90 in de Benelux geleverd. Inmiddels is deze productlijn sterk geëvolueerd en sinds kort uitgebreid met de Twintier machines. De Vlechtmachines worden voornamelijk toegepast bij het binden van vloerverwarmingsslangen op betonstaal(netten), elektrapijp op betonstaal en het vlechten van betonstaal.

 

Begin 2004 bracht MAX (Japan) de revolutionaire High-pressure tackers en compressoren op de markt. Voordelen van dit systeem is dat de apparatuur krachtiger, compacter en stiller zijn dan de reguliere 8 bar tackers.

Kortom, Co-Fastening is uw specialist op het gebied van MAX Tackers, Vlechtmachines, Compressoren en Verbruiksartikelen!

Image

A Word From The CEO

Een groot deel van mijn leven ben ik werkzaam in de bevestigings techniek( Fastening).

Ik ben begonnen als sales Manager bij Dekker Hechttechniek. Als CEO vervolgens gewerkt met Stanley Bostitch USA en MAX Japan.

Ik ben benaderd door MAX Japan om een eigen distributie netwerk op te zetten in de Benelux. Als DGA heb ik daarvoor Nicomax BV opgezet. Daarnaast met veel plezier een aantal jaren voor MAX gewerkt als Marketing Directeur in Europa, het Midden Oosten en Afrika. Na 10 jaar snelle groei heb ik het bedrijf Nicomax verkocht. Ik ben vervolgens 5 jaar betrokken geweest bij de activiteiten voor MAX Europe.

Door een fusie waarbij Nicomax betrokken was werd ik opnieuw benaderd door MAX Japan om opnieuw een distributie netwerk op te zetten in de Benelux.

In mei 2019 heb ik het bedrijf Nico-Fastening bv opgestart wat enkele maanden later overging in Co-Fastening bv.

Vanaf sept 2019 is Co-Fastening BV gevestigd in Almere actief als officieel verdeler van MAX Japan in de Benelux.

Nico Van Schaik

Eigen technische dienst

Wij beschikken over een eigen technische dienst met personeel die jarenlange ervaring heeft in het repareren van MAX producten. Daarnaast beschikken we ook over een uitgebreid assortiment onderdelen van het complete MAX assortiment.
Technische dienst
Technische dienstJunior Consultant
Technische dienst
Technische dienstJunior Consultant
Image

Logistiek partner

Onze logistieke partner is Van Galen Logistiek B.V. Hier staat het grootste deel van onze voorraad opgeslagen en ook het transport naar onze klanten wordt verzorgd door Van Galen. 

Adres:
Wormerweg 6
1311 XB  Almere

Onze klantendienst

Bel ons: +31 36-200 22 36

Ma t/m Vr: 8:30 – 17:00 uur

Onze gegevens

Televisieweg 131
1322 BE Almere

Kvk:
74703803
BTW:
NL859998290B01
IBAN:
NL37RABO0341736112

Onze producten

Handige links

Image